Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1466:2023

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1466:2023
SK EN 1466:2023
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 43
Publikuar: 2023-07-17
I tërhequr: 2024-02-28
Regjistri Kombëtar: 485/2023
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1466:2014
CEN/TC 252
Çmim: 34 €Titulli Shqip

Artikuj të kujdesit dhe të përdorimit për fëmijë -Shtratet portative dhe mbështetëset - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Child use and care articles - Carry cots and stands - Safety requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies safety requirements and test methods for products which are intended for the purpose of carrying a child in a lying position by means of handle(s) and for stands which may be used in conjunction with these products (see C.2). These products are intended for a child who cannot sit unaided, roll over or push up on its hands and knees, with a maximum weight of 9 kg. Hereafter, in this European Standard these products are called "carry cots" and include all types of carry cot with rigid or soft sides as well as moses baskets and any similar products. Any other functions of the product shall comply with relevant European Standards. This European Standard has not considered the requirements of children with special needs.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Draft 
 
56 
38 € 
PDF
Blej
Artikuj të kujdesit dhe të përdorimit për fëmijë - Shtratet portative dhe ndenjëset për përdorim shtëpiak - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2013-12-04 
31 
29 € 
PDF
Blej
Artikuj për kujdesin e fëmijëve -Mbajtëse portative dhe mbështetëse -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provave
English
Withdrawn 
2023-07-17 
10 € 
PDF
Blej
Artikuj të kujdesit dhe të përdorimit për fëmijë -Shtratet portative dhe mbështetëset - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës