Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 352-2:2023

Shtëpi » Standardizim » SK EN 352-2:2023
SK EN 352-2:2023
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 20
Publikuar: 2023-07-12
Regjistri Kombëtar: 482/2023
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 352-2:2020
CEN/TC 159
Çmim: 23 €Titulli Shqip

Mbrojtësit e dëgjimit - Kërkesa të përgjithshme - Pjesa 2: Kufjet spinë

Titulli Anglisht

Hearing protectors - General requirements - Part 2: Earplugs

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document specifies requirements on construction, design, performance, marking and user information for earplugs. In particular, it specifies requirements regarding the sound attenuation of the earplugs, measured in accordance with EN ISO 4869-1:2018. This document applies to earplugs designed for users who are able to follow supplied instructions and understand the related risks, can fit the earplugs correctly and can give feedback on the performance. Ergonomic aspects are addressed by taking into account, within the requirements, the interaction between the user, the device and where possible the working environment in which the device is likely to be used (see Annex ZA and EN 458).

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 352-2:2023 replaces SK EN 352-2:2013 - 2023-01-10
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-05-13 
17 
22 € 
PDF
Blej
Mbrojtesit e degjimit -Kerkesat per siguri dhe provat -Pjesa 1 : Kufjet e vesheve
English
Published 
2023-07-12 
21 
25 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e dëgjimit - Kërkesa të përgjithshme - Pjesa 1: Kufjet
English
Published 
2023-07-12 
11 
17 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e dëgjimit-Kërkesat e sigurisë-Pjesa 10: Kufje dëgjimi për argëtim
English
Withdrawn 
2013-05-13 
17 
22 € 
PDF
Blej
Mbrojtesit e degjimit -Kerkesat per siguri dhe provat -Pjesa 2 : Kufjet spine
English
Withdrawn 
2014-09-30 
16 
20 € 
PDF
Blej
Mbrojtesit e degjimit -Kerkesat per sigurine dhe provat -Pjesa 3 : Kufjet e vesheve te bashkuara ne nje helmete sigurie industriale
English
Withdrawn 
2019-03-26 
18 
22 € 
PDF
Blej
Mbrojtesit e degjimit -Kerkesat per sigurine dhe provat -Pjesa 3 : Kufjet e vesheve te bashkuara ne nje helmete sigurie industriale
English
Published 
2023-07-12 
23 
25 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e dëgjimit - Kërkesa të përgjithshme - Pjesa 3: Kufjet e veshëve të bashkangjitura me pajisje mbrojtëse për kokën dhe fytyrën
English
Withdrawn 
2014-09-30 
21 
25 € 
PDF
Blej
Mbrojtesit e degjimit -Kerkesat per sigurine dhe provat -Pjesa 4 : Kufjet e vesheve me degjim qe varet nga niveli
English
Published 
2022-07-21 
11 
17 € 
PDF
Blej
Mbrojtesit e degjimit -Kerkesat per sigurine dhe provat -Pjesa 4 : Kufjet e vesheve me degjim qe varet nga niveli
English
Withdrawn 
2013-05-13 
21 
25 € 
PDF
Blej
Mbrojtesit e degjimit -Kerkesat per siguri dhe provat -Pjesa 5 : Kufjet e vesheve per paksimin e zhurmes aktive
English
Published 
2022-07-21 
11 
17 € 
PDF
Blej
Mbrojtesit e degjimit -Kerkesat per siguri dhe provat -Pjesa 5 : Kufjet e vesheve per paksimin e zhurmes aktive
English
Withdrawn 
2013-05-13 
14 
18 € 
PDF
Blej
Mbrojtesit e degjimit -Kerkesat per siguri dhe provat -Pjesa 6 : Kufjet e vesheve me hyrje audio elektrike
English
Published 
2023-07-12 
11 
17 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e dëgjimit - Kërkesat e sigurisë - Pjesa 6: Kufjet e veshëve me hyrje audio sigurie
English
Withdrawn 
2013-05-13 
15 
20 € 
PDF
Blej
Mbrojtesit e degjimit -Kerkesat per siguri dhe provat -Pjesa 7 : Kufjet spinë qe varen nga niveli
English
Published 
2023-07-12 
11 
17 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e dëgjimit - Kërkesat e sigurisë - Pjesa 7: Kufjet spinë të cilat varen nga niveli
English
Withdrawn 
2013-05-13 
15 
20 € 
PDF
Blej
Mbrojtëse individuale për mbrojtjen e dëgjimit -Kërkesat e sigurisë dhe të provës -Pjesa 8 : Kufje veshi me mundësi dëgjimi audio që nuk ka lidhje me punën
English
Published 
2023-07-12 
11 
17 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e dëgjimit-Kërkesat e sigurisë-Pjesa 8: Kufjet e veshëve për argëtim
English
Published 
2023-07-12 
10 
15 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e dëgjimit-Kërkesat e sigurisë-Pjesa 9: Kufjet spinë me hyrje audio sigurie