Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 352-10:2023

Shtëpi » Standardizim » SK EN 352-10:2023
SK EN 352-10:2023
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2023-07-12
Regjistri Kombëtar: 482/2023
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 352-10:2020
CEN/TC 159
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Mbrojtësit e dëgjimit-Kërkesat e sigurisë-Pjesa 10: Kufje dëgjimi për argëtim

Titulli Anglisht

Hearing protectors - Safety requirements - Part 10: Entertainment audio earplugs

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard is applicable to entertainment audio earplugs. It specifies requirements on construction, design, performance, marking and user information relating to the inclusion of the entertainment audio facility.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-05-13 
17 
22 € 
PDF
Blej
Mbrojtesit e degjimit -Kerkesat per siguri dhe provat -Pjesa 1 : Kufjet e vesheve
English
Published 
2023-07-12 
21 
25 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e dëgjimit - Kërkesa të përgjithshme - Pjesa 1: Kufjet
English
Withdrawn 
2013-05-13 
17 
22 € 
PDF
Blej
Mbrojtesit e degjimit -Kerkesat per siguri dhe provat -Pjesa 2 : Kufjet spine
English
Published 
2023-07-12 
20 
23 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e dëgjimit - Kërkesa të përgjithshme - Pjesa 2: Kufjet spinë
English
Withdrawn 
2014-09-30 
16 
20 € 
PDF
Blej
Mbrojtesit e degjimit -Kerkesat per sigurine dhe provat -Pjesa 3 : Kufjet e vesheve te bashkuara ne nje helmete sigurie industriale
English
Withdrawn 
2019-03-26 
18 
22 € 
PDF
Blej
Mbrojtesit e degjimit -Kerkesat per sigurine dhe provat -Pjesa 3 : Kufjet e vesheve te bashkuara ne nje helmete sigurie industriale
English
Published 
2023-07-12 
23 
25 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e dëgjimit - Kërkesa të përgjithshme - Pjesa 3: Kufjet e veshëve të bashkangjitura me pajisje mbrojtëse për kokën dhe fytyrën
English
Withdrawn 
2014-09-30 
21 
25 € 
PDF
Blej
Mbrojtesit e degjimit -Kerkesat per sigurine dhe provat -Pjesa 4 : Kufjet e vesheve me degjim qe varet nga niveli
English
Published 
2022-07-21 
11 
17 € 
PDF
Blej
Mbrojtesit e degjimit -Kerkesat per sigurine dhe provat -Pjesa 4 : Kufjet e vesheve me degjim qe varet nga niveli
English
Withdrawn 
2013-05-13 
21 
25 € 
PDF
Blej
Mbrojtesit e degjimit -Kerkesat per siguri dhe provat -Pjesa 5 : Kufjet e vesheve per paksimin e zhurmes aktive
English
Published 
2022-07-21 
11 
17 € 
PDF
Blej
Mbrojtesit e degjimit -Kerkesat per siguri dhe provat -Pjesa 5 : Kufjet e vesheve per paksimin e zhurmes aktive
English
Withdrawn 
2013-05-13 
14 
18 € 
PDF
Blej
Mbrojtesit e degjimit -Kerkesat per siguri dhe provat -Pjesa 6 : Kufjet e vesheve me hyrje audio elektrike
English
Published 
2023-07-12 
11 
17 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e dëgjimit - Kërkesat e sigurisë - Pjesa 6: Kufjet e veshëve me hyrje audio sigurie
English
Withdrawn 
2013-05-13 
15 
20 € 
PDF
Blej
Mbrojtesit e degjimit -Kerkesat per siguri dhe provat -Pjesa 7 : Kufjet spinë qe varen nga niveli
English
Published 
2023-07-12 
11 
17 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e dëgjimit - Kërkesat e sigurisë - Pjesa 7: Kufjet spinë të cilat varen nga niveli
English
Withdrawn 
2013-05-13 
15 
20 € 
PDF
Blej
Mbrojtëse individuale për mbrojtjen e dëgjimit -Kërkesat e sigurisë dhe të provës -Pjesa 8 : Kufje veshi me mundësi dëgjimi audio që nuk ka lidhje me punën
English
Published 
2023-07-12 
11 
17 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e dëgjimit-Kërkesat e sigurisë-Pjesa 8: Kufjet e veshëve për argëtim
English
Published 
2023-07-12 
10 
15 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e dëgjimit-Kërkesat e sigurisë-Pjesa 9: Kufjet spinë me hyrje audio sigurie