Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13869:2023

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13869:2023
SK EN 13869:2023
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 28
Publikuar: 2023-07-12
Regjistri Kombëtar: 482/2023
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13869:2016
CEN/TC 355
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Çakmakë-Kërkesat e sigurisë së fëmijëve nga çakmakët-Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Lighters - Child safety requirements for lighters - Safety requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies child safety requirements for lighters. This European Standard does not apply to matches or any other lighting device intended primarily for igniting materials other than smoking materials, such as fuel for fireplaces, or for charcoal, or gas-fired grills.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.