Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 55035:2017/A11:2023

Shtëpi » Standardizim » SK EN 55035:2017/A11:2023
SK EN 55035:2017/A11:2023
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 6
Publikuar: 2023-07-20
Regjistri Kombëtar: 487/2023
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 55035:2017/A11:2020
CLC/TC 210
Çmim: 12 €Titulli Shqip

Pajtueshmëria elektromagnetike për pajisjet multimediale - Kërkesat për imunitetin

Titulli Anglisht

Electromagnetic compatibility of multimedia equipment - Immunity requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Amendment to indicate the complete list of standards to be superseded by EN 55035:2017

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2023-07-20 
183 
61 € 
PDF
Blej
Marrësa dhe pajisje shoqëruese të transmetimeve televizive dhe radio Karakteristika të imunitetit -Kufij dhe metoda te matjes