Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 55015:2013/A1:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 55015:2013/A1:2015
SK EN 55015:2013/A1:2015
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 58
Publikuar: 2015-12-08
I tërhequr: 2020-09-17
Regjistri Kombëtar: 142/2015
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 55015:2013/A1:2015
CLC/TC 210
Çmim: 38 €Titulli Shqip

Kufijtë dhe metodat e matjes së karakteristikave të radio zhurmave të shkaktuara nga pajisjet elektrike të ndriçimit dhe pajisjet e ngjashme me to

Titulli Anglisht

Limits and methods of measurement of radio disturbance characteristics of electrical lighting and similar equipment

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar