Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 55011:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 55011:2010
SK EN 55011:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 70
Publikuar: 2010-09-28
I tërhequr: 2017-11-30
Regjistri Kombëtar: 208/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 55011:2009
CLC/TC 210
Çmim: 42 €Titulli Shqip

Pajisje industriale, shkencore dhe mjekësore -karakteristikat e çrregullimeve radioelektrike -Limitet dhe metodat e matjes

Titulli Anglisht

Industrial, scientific and medical equipment - Radio-frequency disturbance characteristics - Limits and methods of measurement

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2018-06-18 
97 
48 € 
PDF
Blej
Pajisje industriale, shkencore dhe mjekësore-karakteristikat e çrregullimeve radioelektrike-Limitet dhe metodat e matjes