Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 55014-1:2006/A2:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN 55014-1:2006/A2:2016
SK EN 55014-1:2006/A2:2016
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 22
Publikuar: 2016-03-23
I tërhequr: 2023-03-23
Regjistri Kombëtar: 146/2016
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 55014-1:2006/A2:2011
CLC/TC 210
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Përputhshmëria elektromagnetike - Kërkesat për pajisjet elektroshtëpiake. për veglat elektrike dhe për aparatet e ngjashmePjesa 1: Emetimi

Titulli Anglisht

Electromagnetic compatibility - Requirements for household appliances, electric tools and similar apparatus - Part 1: Emission

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2016-03-23 
24 
26 € 
PDF
Blej
Përputhshmëria elektromagnetike - Kërkesat për pajisjet elektroshtëpiake. për veglat elektrike dhe për aparatet e ngjashmePjesa 1: Emetimi
English
Withdrawn 
2016-02-18 
85 
48 € 
PDF
Blej
Përputhshmëria elektromagnetike - Kërkesat për pajisjet elektroshtëpiake. për veglat elektrike dhe për aparatet e ngjashmePjesa 1: Emetimi
English
Withdrawn 
2008-09-24 
21 
25 € 
PDF
Blej
Përputhshmëria elektromagnetike -Kërkesat për pajisjet elektroshtëpiake, për veglat elektrike dhe për aparatet e ngjashme