Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13442:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13442:2010
SK EN 13442:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 15
Publikuar: 2010-02-19
I tërhequr: 2023-02-09
Regjistri Kombëtar: 53/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13442:2002
CEN/TC 175
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Dysheme prej druri dhe parketi dhe panele dhe veshje prej druri -Përcaktimi I rezistencës ndaj agjentëve kimikë

Titulli Anglisht

Wood and parquet flooring and wood panelling and cladding - Determination of the resistance to chemical agents

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies a test method to determine the resistance of the surface of an element of wood and parquet flooring, panelling and cladding, to a predetermined list of chemical agents they may be exposed to during their service life.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.