Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 14890:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 14890:2010
SK EN ISO 14890:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 28
Publikuar: 2010-02-11
I tërhequr: 2023-03-07
Regjistri Kombëtar: 52/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 14890:2003
CEN/TC 188
This standard is identical to:
ISO 14890:2003
ISO/TC 41/SC 3
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Shiritat e konvejerëve -Specifikime për shiritat e konvejerëve për përdorim të përgjithshëm të cilët jane prej tekstili e veshur me gomë ose me material plastik

Titulli Anglisht

Conveyor belts - Specification for rubber or plastics covered conveyor belts of textile construction for general use (ISO 14890:2003)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 14890:2003 specifies requirements for rubber and/or plastics covered conveyor belting of textile construction for general surface use on flat or troughed idlers. It is not suitable or valid for light conveyor belts as described in EN 873.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.