Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 14535-1:2023

Shtëpi » Standardizim » SK EN 14535-1:2023
SK EN 14535-1:2023
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 25
Publikuar: 2023-02-15
Regjistri Kombëtar: 455/2023
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 14535-1:2019
CEN/TC 256
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Zbatime në hekurudhë - Disqe frenash për vagonat hekurudhore - Pjesa 1: Disqe frenash të presuar ose të tkurrura në aksin ose boshtin e drejtimit, përmasat dhe kërkesat e cilësisë

Titulli Anglisht

Railway applications - Brake discs for railway rolling stock - Part 1: Brake discs pressed or shrunk onto the axle or drive shaft, dimensions and quality requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document specifies requirements for the design and dimensions of the brake disc. This document applies to discs pressed or shrunk onto the axle or drive shaft of railway rolling stock by a cylindrical or conic tapered interference fit. This document applies to discs having one or more disc brake rings, each having two axially separated friction faces.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2014-07-14 
31 
29 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Disqet frenues për vagon në hekurudhë-Pjesa 1: Disqet frenues të presuar ose të tkurrura në aksin ose boshtin e drejtimit, përmasat dhe kërkesat e cilësisë
English
Withdrawn 
2014-07-14 
29 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë -Disqet frenues për vagon në hekurudhë -Pjesa 1 : Disqet frenues të montuar në rrotë, përmasat dhe kërkesat e cilësisë