Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 1120:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 1120:2010
SK EN ISO 1120:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 16
Publikuar: 2010-02-11
I tërhequr: 2023-03-07
Regjistri Kombëtar: 52/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 1120:2002
CEN/TC 188
This standard is identical to:
ISO 1120:2002
ISO/TC 41/SC 3
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Shiritat e konvejerëve -Përcaktimi i qëndrueshmërisë së mbërthyesve mekanikë - Metoda statike e proves

Titulli Anglisht

Conveyor belts - Determination of strength of mechanical fastenings - Static test method (ISO 1120:2002)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

1 Scope This European Standard specifies a static test method for measuring the strength of a conveyor belt mechanical fastening; the mechanical joints can be either of the type employing a connecting rod or of a type which does not employ a connecting rod. This standard does not cover vulcanized joints. NOTE The purpose of the test specified in this standard is to eliminate mechanical fastenings of insufficient static strength. A dynamic test will be established at a later date. The standard is not applicable or valid for light conveyor belts as described in EN 873.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.