Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13848-1:2023

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13848-1:2023
SK EN 13848-1:2023
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 52
Publikuar: 2023-02-15
Regjistri Kombëtar: 455/2023
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13848-1:2019
CEN/TC 256
Çmim: 38 €Titulli Shqip

Zbatime në hekurudhë-Traseja-Parametrat gjeometrike së trasesë-Pjesa 1: Karakterizimi i gjeometrisë së trasesë.

Titulli Anglisht

Railway applications - Track - Track geometry quality - Part 1: Characterization of track geometry

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document gives definitions for the principal track geometry parameters and specifies minimum requirements for measurement and the analysis methods. The aim is to allow the comparability of the output of different measuring systems. This document does not apply to Urban Rail Systems.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2019-05-15 
29 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Parametrat gjeometrike së trasesë-Pjesa 1: Karakterizimi i gjeometrisë së trasesë.
English
Withdrawn 
2010-09-16 
27 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Cilësia e gjeometrisë së trasesë-Pjesa 1: Karakterizimi i gjeometrisë së trasesë
English
Withdrawn 
2020-08-27 
37 
32 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë - Traseja - Parametrat gjeometrike së trasesë - Pjesa 2: Sistemet e matjes - Automjetet e kontrollit të linjës
English
Withdrawn 
2010-09-16 
27 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë -Traseja -Cilësia e gjeometrisë së trasesë -Pjesa 3 : Sistemet e matjes -Makina të mirëmbajtjes dhe konstruksioni i trasesë
English
Published 
2020-08-27 
31 
29 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë - Traseja - Parametrat gjeometrike së trasesë - Pjesa 4: Sistemet matëse - Pajisjet manuale dhe të lehta
English
Withdrawn 
2012-07-31 
24 
26 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Cilësia e gjeometrisë së trasesë-Pjesa 5: Nivelet cilësisë gjeometrike
English
Published 
2019-05-15 
29 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Parametrat gjeometrike së trasesë-Pjesa 5: Nivelet e parametrave gjeometrike–Linjë e thjeshtë, kontakte dhe kryqëzime
English
Withdrawn 
2020-08-27 
30 
29 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë - Traseja - Parametrat gjeometrike së trasesë - Pjesa 6: Klasifikimi i parametrave gjeometrike të trasesë