Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 20346:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 20346:2013
SK EN ISO 20346:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 41
Publikuar: 2013-05-13
I tërhequr: 2023-02-27
Regjistri Kombëtar: 103/2013
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 20346:2004
CEN/TC 161
This standard is identical to:
ISO 20346:2004
ISO/TC 94/SC 3
Çmim: 34 €Titulli Shqip

Pajisje mbrojtëse personale -Këpucët mbrojtëse

Titulli Anglisht

Personal protective equipment - Protective footwear (ISO 20346:2004)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 20346:2004 specifies basic and additional (optional) requirements for protective footwear.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.