Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 18573:2010

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 18573:2010
SK ISO 18573:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 14
Publikuar: 2010-02-11
I tërhequr: 2023-03-07
Regjistri Kombëtar: 52/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 18573:2003
ISO/TC 41/SC 3
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Rripa transportues - Mjedisi i provës dhe periudhat e kondicionimit

Titulli Anglisht

Conveyor belts -- Test atmospheres and conditioning periods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.