Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN TR 14542:2022

Shtëpi » Standardizim » DS CEN TR 14542:2022
DS CEN TR 14542:2022
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 8
Publikuar: 2022-11-29
Regjistri Kombëtar: 437/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 14542:2003
CEN/TC 38
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Qëndrueshmëria e drurit dhe produkteve nga druri - Udhëzues mbi vlefshmërinë e rezultateve të testimit sipas standardeve të mëparshëm, pas rishikimit të tyre

Titulli Anglisht

Durability of wood and wood-based products - Guidelines for the validity of test results from former standards after their revision

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document gives guidelines regarding the validity of test results from former versions of a revised standard.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.