Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN TR 15367-1:2022

Shtëpi » Standardizim » DS CEN TR 15367-1:2022
DS CEN TR 15367-1:2022
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 21
Publikuar: 2022-08-16
Regjistri Kombëtar: 417/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 15367-1:2020
CEN/TC 19
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Produktet e naftës - Udhëzues për një menaxhim më të mirë të cilësisë së produktit - Pjesa 1: Karburantet diesel për automjeteve

Titulli Anglisht

Petroleum products - Guidelines for good housekeeping - Part 1: Automotive diesel fuels

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document provides general guidance on diesel fuel housekeeping. It does not pre-empt national or local regulations but addresses the issues of contamination by water, sediment, inorganic contaminants, or microbial growth that may occur in the supply chain during manufacture, blending, storage and transportation. It does not address contamination by other fuel products nor does it address possible contamination by water or sediment that may occur on-board vehicles. An informative note on vehicle factors is presented in Annex A, however

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2010-09-22 
14 
18 € 
PDF
Blej
Produkte të naftës -Udhëzues për mbrojtjen e pasurisë shtëpiake -Pjesa 3 : Parandalimi nga ndohtja tërthore