Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1596:1998/A1:2022

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1596:1998/A1:2022
SK EN 1596:1998/A1:2022
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 8
Publikuar: 2022-08-16
Regjistri Kombëtar: 417/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1596:1998/A1:2004
CEN/TC 181
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Specifikimet per pajisjet speciale te gazit te lengshem te naftes - Ngrohesit e ajrit me djegie direkte te levizshem dhe portative joshtepiak me konveksion te detyruar

Titulli Anglisht

Specification for dedicated liquefied petroleum gas appliances - Mobile and portable non-domestic forced convection direct fired air heaters

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This amendment is to account for technical comments received after the Formal Vote.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2022-08-16 
71 
45 € 
PDF
Blej
Specifikimet per pajisjet speciale te gazit te lengshem te naftes - Ngrohesit e ajrit me djegie direkte te levizshem dhe portative joshtepiak me konveksion te detyruar