Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1022:2022

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1022:2022
SK EN 1022:2022
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 41
Publikuar: 2022-11-29
Regjistri Kombëtar: 437/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1022:2018
CEN/TC 207
Çmim: 34 €Titulli Shqip

Mobilie- Ndenjëse - Përcaktimi i qëndrueshmërisë

Titulli Anglisht

Furniture - Seating - Determination of stability

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document specifies test methods and requirements for the determination of the stability of all types of seating for adults weighing up to 110 kg, without regard to use, materials, design/construction or manufacturing process. The test methods described can be used for seating for children and heavier adults by modifying test loads and loading points. This document does not apply to children’s highchairs, table mounted chairs and bath seats which are covered by other European Standards.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2010-02-18 
22 
25 € 
PDF
Blej
Orendi shtepiake -Ndenjëse -Percaktimi I qendrueshmerisë