Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13756:2022

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13756:2022
SK EN 13756:2022
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 79
Publikuar: 2022-11-29
Regjistri Kombëtar: 437/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13756:2018
CEN/TC 175
Çmim: 45 €Titulli Shqip

Shtrimi i dyshemesë nga druri dhe shtrimi i parketit -Terminologjia

Titulli Anglisht

Wood flooring and parquet - Terminology

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document defines terms and their definitions relating to wood flooring and parquet.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 13756:2022 replaces SK EN 13756:2009 - 2019-11-07
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2009-06-02 
40 
32 € 
PDF
Blej
Shtrimi i dyshemeve me dru -Terminologjia