Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN TS 15397:2022

Shtëpi » Standardizim » DS CEN TS 15397:2022
DS CEN TS 15397:2022
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 16
Publikuar: 2022-11-29
Regjistri Kombëtar: 437/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TS 15397:2006
CEN/TC 38
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Mbrojtësit e drurit - Metoda e parakondicionimit natyral jo në kontakt me tokën, të mostrave të trajtuara të drurit përpara testimeve biologjike laboratorike

Titulli Anglisht

Wood preservatives - Method for natural preconditioning out of ground contact of treated wood specimens prior to biological laboratory test

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This CEN Technical Specification specifies a method of natural preconditioning for wood specimens treated with a wood preservative either by penetrating processes or by surface application that can be used in conjunction with existing European Standards on testing of the preventive action of wood preservatives against basidiomycetes and/or insects.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.