Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN TS 16818:2022

Shtëpi » Standardizim » DS CEN TS 16818:2022
DS CEN TS 16818:2022
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 17
Publikuar: 2022-11-29
Regjistri Kombëtar: 437/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TS 16818:2018
CEN/TC 38
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Qëndrueshmëria e drurit dhe produkteve me bazë druri - Dinamika e lagështisë së drurit dhe produkteve me bazë druri

Titulli Anglisht

Durability of wood and wood-based products - Moisture dynamics of wood and wood-based products

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document details a method for determining the water uptake and the effectiveness of the drying process on solid wood, wood-based materials or coated wood by means of water absorption and water vapour desorption. This document lays down a method to assess the moisture dynamics of wooden products which can be a contributing factor to the susceptibility to wood decay.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.