Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1057:2006+A1:2022

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1057:2006+A1:2022
SK EN 1057:2006+A1:2022
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 38
Publikuar: 2022-11-09
Regjistri Kombëtar: 434/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1057:2006+A1:2010
CEN/TC 133
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Bakër dhe lidhjet e bakrit - Tuba bakri të rumbullakët të pa salduar për ujë dhe gas për përdorime sanitare dhe ngrohje

Titulli Anglisht

Copper and copper alloys - Seamless, round copper tubes for water and gas in sanitary and heating applications

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the requirements, sampling, test methods and conditions of delivery for seamless round copper tubes. It is applicable to tubes having an outside diameter from 6 mm up to and including 267 mm for: - distributing networks for hot water and cold water; - hot water heating systems, including panel heating systems (under-floor, wall, overhead); - domestic gas and liquid fuel distribution; - waste water sanitation. It is also applicable to seamless round copper tubes intended to be pre insulated before use for any of the above purposes.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2009-03-30 
39 
32 € 
PDF
Blej
Bakri dhe lidhjet e bakrit -Tubat prej bakri, të rrumbullakët, pa saldim, për ujë dhe për gaz, për përdorime sanitare dhe për ngrohje ( EN 1057 : 2006)