Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1062-1:2022

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1062-1:2022
SK EN 1062-1:2022
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 18
Publikuar: 2022-08-22
Regjistri Kombëtar: 420/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1062-1:2004
CEN/TC 139
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Bojra dhe llaqe - Materialet e riveshjes dhe sistemet e veshjes për murin e jashtëm dhe betoni - Pjesa 1: Klasifikimi

Titulli Anglisht

Paints and varnishes - Coating materials and coating systems for exterior masonry and concrete - Part 1: Classification

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies a general system for the description of coating materials and coating systems for the preservation, decoration and protection of exterior new and old, coated or uncoated masonry and concrete. It also includes a classification system based on certain physical properties. This European Standard is applicable to all coating materials and coating systems for exterior masonry and concrete, including those for use in external thermal insulation systems.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2008-09-29 
13 € 
PDF
Blej
Bojra dhe verniqe -Materiale dhe sisteme mbuluese (te shtresave të holla në lyerje)për muret dhe betonet në ambientet e jashtme -Pjesa 11 : Metodat e kondicionimit përpara kryrjes së provës
English
Published 
2008-09-29 
10 
15 € 
PDF
Blej
Bojrat dhe llaqet -Materialet mbuluese dhe sistemet mbuluese për anën e jashtme të muraturës dhe betonit -Pjesa 3 : Përcaktimi dhe klasifikimi i shkallës së transmetimit të lagështisë (depërtuëshmeria)
English
Published 
2008-09-29 
15 
20 € 
PDF
Blej
Bojra dhe verniqe -Materiale dhe sisteme mbuluese (të shtresave të holla në lyerje) për muret dhe betonet në ambientet e jashtme -Pjesa 6 : Përcaktimi i depërtueshmërisë së dioksidit të karbonit
English
Published 
2008-09-29 
33 
31 € 
PDF
Blej
Bojra dhe verniqe -Materiale dhe sisteme mbuluese (të shtresave të holla në lyerje) për muret dhe betonet në ambientet e jashtme -Pjesa 7 : Përcaktimi i rezistencës në plasaritje