Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1004-1:2022

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1004-1:2022
SK EN 1004-1:2022
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 42
Publikuar: 2022-08-22
Regjistri Kombëtar: 420/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1004-1:2020
CEN/TC 53
Çmim: 34 €Titulli Shqip

Kullat e aksesit celular dhe të punës të bëra nga elementë të parafabrikuar - Pjesa 1: Materialet, dimensionet, ngarkesat e projektimit, kërkesat e sigurisë dhe performancës

Titulli Anglisht

Mobile access and working towers made of prefabricated elements - Part 1: Materials, dimensions, design loads, safety and performance requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document applies to the design of mobile access and working towers made of prefabricated elements with dimensions which are fixed by the design and with a height up to 12 m (indoors) and up to 8 m (outdoors). This document applies to mobile access and working towers used as temporary work equipment. This document: - gives guidelines for the choice of the main dimensions and stabilizing methods, - gives safety and performance requirements, and - gives information on complete towers. This product standard does not apply to scaffolds according to EN 12810-1 and EN 12811-1.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.