Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12642:2007

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12642:2007
SK EN 12642:2007
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 28
Publikuar: 2007-08-15
I tërhequr: 2017-06-27
Regjistri Kombëtar: 186/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12642:2006
CEN/TC 119
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Siguruesi i ngarkesës në automjetet rrugore -Struktura e trupit të automjetit komercial -Kërkesat minimale

Titulli Anglisht

Securing of cargo on road vehicles - Body structure of commercial vehicles - Minimum requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard applies to body structures on commercial vehicles and on trailers with a maximum total weight of more than 3 500 kg. This European Standard sets out basic minimum requirements for standard vehicle bodies (side walls, front and rear walls) and for reinforced vehicle bodies and specifies appropriate tests. This European Standard does not apply to swap bodies, nor to box type vans, i.e. vehicles where the driver cabin and the cargo space form one unit.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 12642:2017 replaces SK EN 12642:2007 - 2022-04-06
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2017-10-18 
30 
29 € 
PDF
Blej
Siguruesi i ngarkesës në automjetet rrugore -Struktura e trupit të automjetit komercial -Kërkesat minimale