Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12642:2017

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12642:2017
SK EN 12642:2017
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 30
Publikuar: 2017-10-18
Regjistri Kombëtar: 206B/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12642:2016
CEN/TC 119
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Siguruesi i ngarkesës në automjetet rrugore -Struktura e trupit të automjetit komercial -Kërkesat minimale

Titulli Anglisht

Securing of cargo on road vehicles - Body structure of commercial vehicles - Minimum requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard applies to body structures on commercial vehicles and on trailers. This European Standard sets out basic minimum requirements for standard vehicle bodies (side walls, front and rear walls) and for reinforced vehicle bodies and specifies appropriate tests. This European Standard applies to all commercial vehicles which are related by design and body type to the body structures described below. Forces applied according to the test requirements described below can be invoked for load securing purposes. The floor of the vehicle is a part of the sub frame. As long as the floor strength is not defined, the manufacturer should give the necessary information. Testing of the axle load on the floor should be carried out analogous to EN 283. The result should be marked in locations according to chapter 6. This European Standard does not apply to vans according to ISO 27956.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 12642:2017 replaces SK EN 12642:2007 - 2022-04-06
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2007-08-15 
28 
28 € 
PDF
Blej
Siguruesi i ngarkesës në automjetet rrugore -Struktura e trupit të automjetit komercial -Kërkesat minimale