Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS ISO TS 17665-3:2022

Shtëpi » Standardizim » DS ISO TS 17665-3:2022
DS ISO TS 17665-3:2022
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 62
Publikuar: 2022-02-16
Regjistri Kombëtar: 377/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO/TS 17665-3:2013
ISO/TC 198
Çmim: 42 €Titulli Shqip

Sterilizimi i produkteve të kujdesit të shëndetit - Ngrohja me lagështi - Pjesa 3: Udhëzim për projektimin e një pajisjeje mjekësore në familjen e produkteve mjekësore dhe kategoria e prodhimit për sterilizimin me avull

Titulli Anglisht

Sterilization of health care products -- Moist heat Guidance on the designation of a medical device to a product family and processing category for steam sterilization

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.