Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 60598-2-2:1996/A1:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 60598-2-2:1996/A1:2010
SK EN 60598-2-2:1996/A1:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 13
Publikuar: 2010-10-06
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 60598-2-2:1996/A1:1997
CLC/TC 34
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Ndriçuesit -Pjesa 2 : Kërkesa të veçanta -Seksioni 2 : Ndriçuesit e vendosur në fole

Titulli Anglisht

Luminaires - Part 2: Particular requirements - Section 2: Recessed luminaires

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2011-04-25 
206 
61 € 
PDF
Blej
Ndriquesit-Pjesa 1: Kërkesa të veçanta due testimi
English
Withdrawn 
2011-04-25 
10 
15 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit Pjesa 2 : Kërkesat e veçanta Seksioni 1 : Ndriçuesit e fiksuar për përdorime të përgjithshme
English
Withdrawn 
2010-10-06 
11 
17 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit -Pjesa 2 : Kërkesa të veçanta -Seksioni 10 : Ndriçuesit portabël për fëmijë
English
Published 
2018-06-18 
13 
18 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit-Pjesa 2: Kërkesa të veçanta-Seksioni 10: Ndriçuesit portabël për fëmijë
English
Withdrawn 
2011-04-25 
15 
20 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit -Pjesa 2 -11 : Kërkesa të veçanta Ndriçuesit akuarium
English
Published 
2018-06-18 
16 
20 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit-Pjesa 2-11: Kërkesa të veçanta-Ndriçuesit akuarium
English
Withdrawn 
2011-04-25 
16 
20 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit -Pjesa 2 -12 : Kërkesa të veçanta -Ndriçuesit e natës të montuar në rrjetin prizë -fole
English
Published 
2018-06-18 
15 
20 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit-Pjesa 2-12: Kërkesa të veçanta-Ndriçuesit e natës të montuar në rrjetin prizë-fole
English
Published 
2011-04-25 
16 
20 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit Pjesa2 -13 : Kërkesa të veçanta Ndriçuesit e montuar në tokë
English
Published 
2011-04-25 
30 
29 € 
PDF
Blej
Agregat ndriçues -Pjesa 2 -14 : Kërkesa të veçanta -Agregat ndriçues për llambë shkarkuese tubore me katode të ftohtë (tubat neon) dhe pajisje të ngjashme
English
Withdrawn 
2011-04-25 
18 
22 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit Pjesa 2 : Kërkesa të veçanta Seksioni 17 : Ndriçuesit për ndriçimin e skenave, filmave televiziv dhe studiove fotografike (jashtë dhe brenda)
English
Published 
2018-06-18 
37 
32 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit-Pjesa 2: Kërkesa të veçanta-Seksioni 18: Ndriçuesit për pishinat dhe përdorime të ngjashme me to
English
Withdrawn 
2010-10-06 
10 
15 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit -Pjesa 2 : Kërkesa të veçanta -Seksioni 18 : Ndriçuesit për pishinat dhe përdorime të ngjashme me to
English
Withdrawn 
2011-04-25 
22 
25 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit -Pjesa 2 : Kërkesa të veçanta -Seksion 19 : Ndriçuesit me kondicionim të ajrit (Kërkesat e sigurisë)
English
Published 
2018-06-18 
23 
25 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit-Pjesa 2: Kërkesa të veçanta-Seksion 19: Ndriçuesit me kondicionim të ajrit (Kërkesat e sigurisë)
English
Withdrawn 
2011-04-25 
29 
28 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit -Pjesa 2 -20 : Kërkesa të veçanta -Zinxhirët e ndriçuar
English
Published 
2018-06-18 
23 
25 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit-Pjesa 2-21: Kërkesa të veçanta-Dritat e kordonit
English
Withdrawn 
2010-10-06 
32 
29 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit -Pjesa 2 : Kërkesa të veçanta -Seksioni 22 : Ndriçuesit për ndriçim emergjent
English
Withdrawn 
2018-06-18 
42 
34 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit-Pjesa 2: Kërkesa të veçanta-Seksioni 22: Ndriçuesit për ndriçim emergjent
English
Published 
2011-04-25 
16 
20 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit -Pjesa 2 -23 : Kërkesa të veçanta -Sistemet e ndriçimit ektra të tensionit të ulët për llambat me filament
English
Withdrawn 
2011-04-25 
10 
15 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit -Pjesa 2 : Këreksa të veçanta -Seksioni 24 : ndriçuesit me temperaturë sipërfaqësore të kufizuar
English
Published 
2010-10-06 
21 
25 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit -Pjesa 2 : Kërkesa të veçanta -Seksioni 25 : Ndriçuesit për përdorim në zonat klinike të spitaleve dhe godinave të kujdesit shëndetsor
English
Withdrawn 
2010-10-06 
18 
22 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit -Pjesa 2 : Kërkesa të veçanta -Seksioni 3 : Ndriçuesit për ndriçimin e rrugëve
English
Published 
2018-06-18 
25 
26 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit -Pjesa 2 : Kërkesa të veçanta -Seksioni 3 : Ndriçuesit për ndriçimin e rrugëve
English
Withdrawn 
2010-10-06 
10 
15 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit -Pjesa 2 : Kërkesa të veçanta -Seksioni 4 : Ndriçuesit portabël për përdorime të përgjithshme
English
Withdrawn 
2018-06-18 
11 
17 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit-Pjesa 2: Kërkesa të veçanta-Seksioni 4: Ndriçuesit portabël për përdorime të përgjithshme
English
Withdrawn 
2010-10-06 
15 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit -Pjesa 2 : Kërkesa të veçanta -Seksioni 5 : Projektorët
English
Withdrawn 
2018-06-18 
17 
22 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit-Pjesa 2: Kërkesa të veçanta-Seksioni 5: Projektorët
English
Published 
2010-10-06 
13 
18 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit -Pjesa 2 : Kërkesa të veçanta -Seksioni 6 : Ndriçuesit me transformatorë të brendamontuar për llampat me filament
English
Withdrawn 
2010-10-06 
14 
18 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit -Pjesa 2 : Kërkesa të veçanta -Seksioni 7 : Ndriçuesit protabël për përdorim në kopësht
English
Withdrawn 
2018-06-18 
18 
22 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit-Pjesa 2:Kërkesa të veçanta-Seksioni 7:Ndriçuesit protabël për përdorim në kopësht
English
Withdrawn 
2011-04-25 
21 
25 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit -Pjesa 2 : Kërkesa të veçanta Seksioni 8 : Llampat e dorës
English
Published 
2018-06-18 
19 
23 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit-Pjesa 2: Kërkesa të veçanta Seksioni 8: Llampat e dorës
English
Withdrawn 
2011-04-25 
18 
22 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit -Pjesa 2 : Kërkesa të veçanta -Seksioni 9 : Ndriçuesit për aparatet fotografike dhe të xhirimit filmit ( jo professional)
English
Withdrawn 
2018-06-18 
22 
25 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit-Pjesa 2: Kërkesa të veçanta-Seksioni 9: Ndriçuesit për aparatet fotografike dhe të xhirimit filmit (jo professional)