Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1992-1-1:2004/AC:2010/A1:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1992-1-1:2004/AC:2010/A1:2016
SK EN 1992-1-1:2004/AC:2010/A1:2016
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 267
Publikuar: 2016-05-11
I tërhequr: 2024-02-05
Regjistri Kombëtar: 149/2016
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1992-1-1:2004/A1:2014
CEN/TC 250
Çmim: 70 €Titulli Shqip

Eurokodi 2: Projektimi i strukturave të betonit - Pjesa 1-1: Rregullat e përgjithshme dhe rregullat për ndërtesat

Titulli Anglisht

Eurocode 2: Design of concrete structures - Part 1-1: General rules and rules for buildings

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

General rules for the structural design of buildings and civil engineering works in reinforced and prestressed concrete made with normal and lightweight aggregates, plain or lightly reinforced concrete and precast concrete for the design of reinforced concrete components with unbonded tendons.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2020-09-29 
32 
29 € 
PDF
Blej
Eurokodi 2: Projektimi i strukturave të betonit - Pjesa 1-2: Rregullat e përgjithshme - Projektimi struktural për zjarrin
English
Withdrawn 
2016-05-11 
112 
51 € 
PDF
Blej
Eurokodi 2: Projektimi i strukturave të betonit - Pjesa 1-2: Projektimi Struktural për Zjarrin
English
Withdrawn 
2016-05-11 
105 
51 € 
PDF
Blej
Eurokodi 2: Projektimi i strukturave të betonit – Urat e betonit - Rregullat e projektimit dhe detajimit
Albanian
Withdrawn 
2016-05-11 
30 
29 € 
PDF
Blej
Eurokodi 2: Projektimi i strukturave të betonit - Pjesa 3: Strukturat për mbajtjen dhe ruajtjen e lëngjeve
English
Published 
2020-09-29 
131 
55 € 
PDF
Blej
Eurokodi 2: Projektimi i strukturave prej betoni-Pjesa 4: Projektimi i ankorimit të fiksimeve në beton