Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK SSH IEC 60118-13:2021

Shtëpi » Standardizim » SK SSH IEC 60118-13:2021
SK SSH IEC 60118-13:2021
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 52
Publikuar: 2021-01-12
Regjistri Kombëtar: 335/2021
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
IEC 60118-13:2019
TC 29
Çmim: 38 €Titulli Shqip

Elektroakustika - Pajisjet ndihmëse të dëgjimit - Pjesa 13: Kërkesat dhe metodat e matjes të imunitetit elektromagnetik të pajisjeve të lëvizshme digjitale pa tel

Titulli Anglisht

Electroacoustics - Hearing aids - Part 13: Requirements and methods of measurement for electromagnetic immunity to mobile digital wireless devices

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

IEC 60118-13:2019 covers the relevant EMC phenomena for hearing aids. Hearing aid immunity to high frequency fields originating from digital wireless devices such as mobile phones was identified as one of the most relevant EMC phenomena impacting hearing aids.
IEC 60118-13:2019 cancels and replaces the fourth edition published in 2016 and constitutes a technical revision.
This edition includes the following significant technical changes with respect to the previous edition:
a) it introduces a new measurement method and set of EMC requirements for hearing aids immunity to mobile digital wireless devices;
b) generic EMC requirements for hearing aids are no longer included – should be covered by other standards as appropriate.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.