Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK SSH EN ISO 22476-8:2020

Shtëpi » Standardizim » SK SSH EN ISO 22476-8:2020
SK SSH EN ISO 22476-8:2020
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 33
Publikuar: 2020-10-20
Regjistri Kombëtar: 328/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 22476-8:2018
CEN/TC 341
This standard is identical to:
ISO 22476-8:2018
ISO/TC 182
Çmim: 31 €Titulli Shqip

Hetimi dhe prova gjeoteknike - Testimi në terren - Pjesa 8: Testi i matësit të presionit të zhvendosjes së plotë (ISO / FDIS 22476-8: 2018) 1 të gjetura, faqe 1 nga 1 1

Titulli Anglisht

Geotechnical investigation and testing - Field testing - Part 8: Full displacement pressuremeter test (ISO 22476-8:2018)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document specifies the equipment requirements, execution of and reporting on full displacement pressuremeter (FDP) tests. NOTE This document fulfils the requirements for full displacement pressurementer test as part of the geotechnical investigation services according to EN 1997-1 and EN 1997-2. Tests with the full displacement pressuremeter cover the measurement in situ of the deformation of soils and weak rocks by the expansion/contraction of a cylindrical flexible membrane under pressure.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2020-10-20 
15 € 
PDF
Blej
Kërkim gjeoteknik dhe prova - Provat në shesh - Pjesa 1: Koni elektrik dhe prova e depertimit të pienzokonit - Korragjenta teknike 1 (ISO 22476-1:2012/Cor 1:2013)
English
Withdrawn 
2020-10-20 
51 
38 € 
PDF
Blej
Gjurmimi dhe testimi gjeoteknik - Fusha e testimit - Pjesa 1: Testi Electrical cone and piezocone penetration (ISO 22476-1:2012)
English
Withdrawn 
2020-10-20 
63 
42 € 
PDF
Blej
Gjurmimi dhe testimi gjeoteknik - Fusha e testimit - Pjesa 4: Testi Ménard pressuremeter (ISO 22476-4:2012)
English
Withdrawn 
2020-10-20 
45 
34 € 
PDF
Blej
Gjurmimi dhe testimi gjeoteknik - Fusha e testimit - Pjesa 5: Testi Flexible dilatometer (ISO 22476-5:2012)
English
Published 
2020-10-20 
33 
31 € 
PDF
Blej
Hetimi dhe prova gjeoteknike - Testimi në terren - Pjesa 6: Testi i matjes së presionit të vetvetishëm (ISO / FDIS 22476-6: 2018)