Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK SSH EN ISO 22476-6:2020

Shtëpi » Standardizim » SK SSH EN ISO 22476-6:2020
SK SSH EN ISO 22476-6:2020
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 33
Publikuar: 2020-10-20
Regjistri Kombëtar: 328/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 22476-6:2018
CEN/TC 341
This standard is identical to:
ISO 22476-6:2018
ISO/TC 182
Çmim: 31 €Titulli Shqip

Hetimi dhe prova gjeoteknike - Testimi në terren - Pjesa 6: Testi i matjes së presionit të vetvetishëm (ISO / FDIS 22476-6: 2018)

Titulli Anglisht

Geotechnical investigation and testing - Field testing - Part 6: Self boring pressuremeter test (ISO 22476-6:2018)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document specifies the equipment requirements, execution of and reporting on self-boring pressuremeter (SBP) tests. NOTE This document fulfils the requirements for self-boring pressuremeter test as part of the geotechnical investigation services according to EN 1997-1 and EN 1997-2. Tests with the self-boring pressuremeter cover the measurement in situ of the deformation of soils and weak rocks by the expansion and contraction of a cylindrical flexible membrane under pressure.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2020-10-20 
15 € 
PDF
Blej
Kërkim gjeoteknik dhe prova - Provat në shesh - Pjesa 1: Koni elektrik dhe prova e depertimit të pienzokonit - Korragjenta teknike 1 (ISO 22476-1:2012/Cor 1:2013)
English
Withdrawn 
2020-10-20 
51 
38 € 
PDF
Blej
Gjurmimi dhe testimi gjeoteknik - Fusha e testimit - Pjesa 1: Testi Electrical cone and piezocone penetration (ISO 22476-1:2012)
English
Withdrawn 
2020-10-20 
63 
42 € 
PDF
Blej
Gjurmimi dhe testimi gjeoteknik - Fusha e testimit - Pjesa 4: Testi Ménard pressuremeter (ISO 22476-4:2012)
English
Withdrawn 
2020-10-20 
45 
34 € 
PDF
Blej
Gjurmimi dhe testimi gjeoteknik - Fusha e testimit - Pjesa 5: Testi Flexible dilatometer (ISO 22476-5:2012)
English
Published 
2020-10-20 
33 
31 € 
PDF
Blej
Hetimi dhe prova gjeoteknike - Testimi në terren - Pjesa 8: Testi i matësit të presionit të zhvendosjes së plotë (ISO / FDIS 22476-8: 2018) 1 të gjetura, faqe 1 nga 1 1