Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK SSH EN ISO 22476-1:2012/AC:2020

Shtëpi » Standardizim » SK SSH EN ISO 22476-1:2012/AC:2020
SK SSH EN ISO 22476-1:2012/AC:2020
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 9
Publikuar: 2020-10-20
I tërhequr: 2024-01-25
Regjistri Kombëtar: 328/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 22476-1:2012/AC:2013
CEN/TC 341
This standard is identical to:
ISO 22476-1:2012/Cor 1:2013
ISO/TC 182
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Kërkim gjeoteknik dhe prova - Provat në shesh - Pjesa 1: Koni elektrik dhe prova e depertimit të pienzokonit - Korragjenta teknike 1 (ISO 22476-1:2012/Cor 1:2013)

Titulli Anglisht

Geotechnical investigation and testing - Field testing - Part 1: Electrical cone and piezocone penetration test - Technical Corrigendum 1 (ISO 22476-1:2012/Cor 1:2013)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

N/A

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2020-10-20 
51 
38 € 
PDF
Blej
Gjurmimi dhe testimi gjeoteknik - Fusha e testimit - Pjesa 1: Testi Electrical cone and piezocone penetration (ISO 22476-1:2012)
English
Withdrawn 
2020-10-20 
63 
42 € 
PDF
Blej
Gjurmimi dhe testimi gjeoteknik - Fusha e testimit - Pjesa 4: Testi Ménard pressuremeter (ISO 22476-4:2012)
English
Withdrawn 
2020-10-20 
45 
34 € 
PDF
Blej
Gjurmimi dhe testimi gjeoteknik - Fusha e testimit - Pjesa 5: Testi Flexible dilatometer (ISO 22476-5:2012)
English
Published 
2020-10-20 
33 
31 € 
PDF
Blej
Hetimi dhe prova gjeoteknike - Testimi në terren - Pjesa 6: Testi i matjes së presionit të vetvetishëm (ISO / FDIS 22476-6: 2018)
English
Published 
2020-10-20 
33 
31 € 
PDF
Blej
Hetimi dhe prova gjeoteknike - Testimi në terren - Pjesa 8: Testi i matësit të presionit të zhvendosjes së plotë (ISO / FDIS 22476-8: 2018) 1 të gjetura, faqe 1 nga 1 1