Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13848-6:2020

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13848-6:2020
SK EN 13848-6:2020
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 30
Publikuar: 2020-08-27
I tërhequr: 2023-03-06
Regjistri Kombëtar: 319/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13848-6:2014
CEN/TC 256
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Zbatime në hekurudhë - Traseja - Parametrat gjeometrike së trasesë - Pjesa 6: Klasifikimi i parametrave gjeometrike të trasesë

Titulli Anglisht

Railway applications - Track - Track geometry quality - Part 6: Characterisation of track geometry quality

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard characterizes the quality of track geometry based on parameters defined in EN 13848 1 and specifies the different track geometry classes which should be considered. This European Standard covers the following topics: - description of track geometry quality; - classification of track quality according to track geometry parameters; - considerations on how this classification can be used; - this European Standard applies to high-speed and conventional lines of 1 435 mm and wider gauge; - this European Standard forms an integral part of EN 13848 series.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2019-05-15 
29 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Parametrat gjeometrike së trasesë-Pjesa 1: Karakterizimi i gjeometrisë së trasesë.
English
Withdrawn 
2010-09-16 
27 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Cilësia e gjeometrisë së trasesë-Pjesa 1: Karakterizimi i gjeometrisë së trasesë
English
Published 
2023-02-15 
52 
38 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Parametrat gjeometrike së trasesë-Pjesa 1: Karakterizimi i gjeometrisë së trasesë.
English
Withdrawn 
2020-08-27 
37 
32 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë - Traseja - Parametrat gjeometrike së trasesë - Pjesa 2: Sistemet e matjes - Automjetet e kontrollit të linjës
English
Withdrawn 
2010-09-16 
27 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë -Traseja -Cilësia e gjeometrisë së trasesë -Pjesa 3 : Sistemet e matjes -Makina të mirëmbajtjes dhe konstruksioni i trasesë
English
Published 
2020-08-27 
31 
29 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë - Traseja - Parametrat gjeometrike së trasesë - Pjesa 4: Sistemet matëse - Pajisjet manuale dhe të lehta
English
Withdrawn 
2012-07-31 
24 
26 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Cilësia e gjeometrisë së trasesë-Pjesa 5: Nivelet cilësisë gjeometrike
English
Published 
2019-05-15 
29 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Parametrat gjeometrike së trasesë-Pjesa 5: Nivelet e parametrave gjeometrike–Linjë e thjeshtë, kontakte dhe kryqëzime