Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13848-4:2020

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13848-4:2020
SK EN 13848-4:2020
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 31
Publikuar: 2020-08-27
Regjistri Kombëtar: 319/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13848-4:2011
CEN/TC 256
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Zbatime në hekurudhë - Traseja - Parametrat gjeometrike së trasesë - Pjesa 4: Sistemet matëse - Pajisjet manuale dhe të lehta

Titulli Anglisht

Railway applications - Track - Track geometry quality - Part 4: Measuring systems - Manual and lightweight devices

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This part of this European Standard specifies the minimum requirements that shall be met by measuring systems fitted on track geometry measuring trolleys and manually operated devices to give an evaluation of track geometry quality when using one or more of the parameters described in EN 13848-1. It sets out the acceptable differences from EN 13848-1 when using track geometry measuring trolleys and manually operated devices to measure track geometry. It applies to all track geometry measuring systems fitted to track geometry measuring trolleys and manually operated devices after the date of implementation of this standard.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2019-05-15 
29 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Parametrat gjeometrike së trasesë-Pjesa 1: Karakterizimi i gjeometrisë së trasesë.
English
Withdrawn 
2010-09-16 
27 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Cilësia e gjeometrisë së trasesë-Pjesa 1: Karakterizimi i gjeometrisë së trasesë
English
Published 
2023-02-15 
52 
38 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Parametrat gjeometrike së trasesë-Pjesa 1: Karakterizimi i gjeometrisë së trasesë.
English
Withdrawn 
2020-08-27 
37 
32 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë - Traseja - Parametrat gjeometrike së trasesë - Pjesa 2: Sistemet e matjes - Automjetet e kontrollit të linjës
English
Withdrawn 
2010-09-16 
27 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë -Traseja -Cilësia e gjeometrisë së trasesë -Pjesa 3 : Sistemet e matjes -Makina të mirëmbajtjes dhe konstruksioni i trasesë
English
Withdrawn 
2012-07-31 
24 
26 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Cilësia e gjeometrisë së trasesë-Pjesa 5: Nivelet cilësisë gjeometrike
English
Published 
2019-05-15 
29 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Parametrat gjeometrike së trasesë-Pjesa 5: Nivelet e parametrave gjeometrike–Linjë e thjeshtë, kontakte dhe kryqëzime
English
Withdrawn 
2020-08-27 
30 
29 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë - Traseja - Parametrat gjeometrike së trasesë - Pjesa 6: Klasifikimi i parametrave gjeometrike të trasesë