Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 14175-6:2020

Shtëpi » Standardizim » SK EN 14175-6:2020
SK EN 14175-6:2020
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 18
Publikuar: 2020-08-28
Regjistri Kombëtar: 320/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 14175-6:2006
CEN/TC 332
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Dollapët e gazeve (kapat) - Pjesa 6: Vëllimi i ndryshueshmërisë së ajrit në dollapët e gazeve (kapat)

Titulli Anglisht

Fume cupboards - Part 6: Variable air volume fume cupboards

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document specifies requirements and type test methods for VAV systems. It also specifies additional requirements to those in EN 14175-2 and additional test methods to those in EN 14175-3 and EN 14175-4 for fume cupboards with VAV systems (VAV fume cupboards). For terms and definitions, EN 14175-1 applies. For safety and performance requirements of fume cupboards, EN 14175-2 applies. For type testing of fume cupboards with preset air volume flow, EN 14175-3 applies. For on-site test methods of fume cupboards already installed in a laboratory, EN 14175-4 applies.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Draft 
 
25 
26 € 
PDF
Blej
Dollapë kimik (Kapat) - Pjesa 3: Metoda prove tip
English
Published 
2020-08-28 
31 
29 € 
PDF
Blej
Kapat - Pjesa 1: Fjalori
English
Published 
2020-08-28 
14 
18 € 
PDF
Blej
Dollapët e gazeve (kapat) - Pjesa 2: Kërkesat për sigurinë dhe performancën
English
Published 
2020-08-28 
16 
20 € 
PDF
Blej
Dollapët e gazeve (kapat) - Pjesa 4: Metodat e provës në vend
English
Published 
2020-08-28 
16 
20 € 
PDF
Blej
Dollapët e gazeve (kapat) - Pjesa 7: Dollapët e gazeve për nxehtësinë e lartë dhe ngarkesën acide