Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 50575:2014/A1:2020

Shtëpi » Standardizim » SK EN 50575:2014/A1:2020
SK EN 50575:2014/A1:2020
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 27
Publikuar: 2020-06-30
Regjistri Kombëtar: 308/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 50575:2014/A1:2016
CLC/TC 20
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Kabllo të fuqisë, kontrollit dhe komunikimit-Kabllo për zbatime të përgjithshme në ndërtim, subjekt i kërkesave të reagimit ndaj zjarrit

Titulli Anglisht

Power, control and communication cables - Cables for general applications in construction works subject to reaction to fire requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This amendment covers the following changes : - amend the paragraph on relation to other regulation than CPR in the Foreword - amend Table ZZ.2 by an AVCP system for the intended use "for uses subject to regulations on dangerous substances".

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2020-06-30 
25 
26 € 
PDF
Blej
Kabllot e fuqisë, kontrollit dhe komunikimit-Kabllo për zbatime të përgjithshme në ndërtim subjekt i kërkesave të reagimit ndaj zjarrit