Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TR 17081:2020

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TR 17081:2020
DS CEN/TR 17081:2020
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 16
Publikuar: 2020-09-29
Regjistri Kombëtar: 326/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 17081:2018
CEN/TC 250
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Projektim elementësh fiksimi për përdorim në beton - Projektimi plastik i fiksuesve me bulona dhe kunjat e fiksimit

Titulli Anglisht

Design of fastenings for use in concrete - Plastic design of fastenings with headed and post-installed fasteners

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Report gives provisions for design of ultimate limit states in addition to EN 1992 4 for headed and post-installed fasteners excluding concrete screws, which only transmit static actions to the concrete, when the loads on individual fasteners are determined according to plastic analysis of the joint where only equilibrium conditions but no compatibility conditions are considered. Fatigue, impact and seismic loads are not covered.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.