Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK SSH EN ISO 1421:2020

Shtëpi » Standardizim » SK SSH EN ISO 1421:2020
SK SSH EN ISO 1421:2020
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 25
Publikuar: 2020-08-11
Regjistri Kombëtar: 312/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 1421:2016
CEN/TC 248
This standard is identical to:
ISO 1421:2016
ISO/TC 45/SC 4
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Tekstile te gomuara ose te plastifikuara -Percaktimi i forces tendosese dhe i zgjatjes ne keputje

Titulli Anglisht

Rubber- or plastics-coated fabrics - Determination of tensile strength and elongation at break (ISO 1421:2016)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 1421:2016 specifies two methods for the determination of the tensile strength of fabrics coated with rubber or plastics. - Method 1 ? the strip test method, which is a method for the determination of tensile strength and elongation at break. - Method 2 ? the grab test method, which is a method for the determination of tensile strength only. The methods apply to test pieces in equilibrium with specific standard atmospheres for testing and to wet test pieces. Both methods require the use of a constant rate of extension (CRE) tensile-testing machine.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar