Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 14123:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 14123:2010
SK EN 14123:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 33
Publikuar: 2010-01-11
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 14123:2007
CEN/TC 275
Çmim: 31 €Titulli Shqip

Produkte ushqimore-Përcaktimi i aflatoksines B1 dhe shumës së aflatoksines B1,B2,G1 dhe G2 në lajthi, kikirikë, fistikë, fiq dhe në spec pluhur -Metoda kromatografike në fazë të lëngët me performancë të lartë me anë te derivatizimit në paskolonë dhe pastrim me kolonë

Titulli Anglisht

Foodstuffs - Determination of aflatoxin B1 and the sum of aflatoxin B1, B2, G1 and G2 in hazelnuts, peanuts, pistachios, figs, and paprika powder - High performance liquid chromatographic method with post-column derivatisation and immunoaffinity column cleanup

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard is applicable to the determination of aflatoxins B1, B2, G1 and G2 in hazelnuts, figs, pistachios, peanuts and paprika powder. The limit of quantification of the method is 0,8 ng/g for each aflatoxin or better (value derived from in-house and collaborative study), depending on the equipment used.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.