Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1729-1:2015/AC:2019

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1729-1:2015/AC:2019
SK EN 1729-1:2015/AC:2019
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 74
Publikuar: 2019-05-27
Regjistri Kombëtar: 277/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1729-1:2015/AC:2016
CEN/TC 207
Çmim: 45 €Titulli Shqip

Mobilje - Karrige dhe tabela për institucionet arsimore - Pjesa 1: Përmasat funksionale

Titulli Anglisht

Furniture - Chairs and tables for educational institutions - Part 1: Functional dimensions

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Draft 
 
32 
29 € 
PDF
Blej
Mobilje - Karrige dhe tabela për institucionet arsimore - Pjesa 2: Kërkesat e sigurisë dhe metoda prove
English
Withdrawn 
2010-02-18 
29 
28 € 
PDF
Blej
Mobileri -Karrige dhe tabela për institucionet e edukimit -Pjesa 1 : Përmasat funksionale
English
Withdrawn 
2010-02-18 
26 
26 € 
PDF
Blej
Mobileri -karrige dhe tabela per institucionet e edukimit Pjesa 2 : Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës