Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 50238-1:2003/AC:2019

Shtëpi » Standardizim » SK EN 50238-1:2003/AC:2019
SK EN 50238-1:2003/AC:2019
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 3
Publikuar: 2019-12-19
Regjistri Kombëtar: 295/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 50238-1:2003/AC:2014
CLC/TC 9X
Çmim: 10 €Titulli Shqip

Perdorime hekurudhore-Pajtueshmeria ndermjet vagonave dhe sistemeve te detektimit te trenit

Titulli Anglisht

Railway applications - Compatibility between rolling stock and train detection systems

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2014-07-14 
38 
32 € 
PDF
Blej
Perdorime hekurudhore -Pajtueshmeria ndermjet vagonave dhe sistemeve te detektimit te trenit