Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 15463:2003/AC:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 15463:2003/AC:2010
SK EN ISO 15463:2003/AC:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 4
Publikuar: 2010-09-22
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 15463:2003/AC:2009
CEN/TC 12
This standard is identical to:
ISO 15463:2003/Cor 1:2009
ISO/TC 67/SC 5
Çmim: 10 €Titulli Shqip

Industritë e naftës dhe gazit natyror -Verifikimi fushor i tubove të rinj të kezingut, tubingut dhe të tubove të shpimit me fund pa fileto (ISO 15463 : 2003/Cor 1 : 2009)

Titulli Anglisht

Petroleum and natural gas industries - Field inspection of new casing, tubing and plain-end drill pipe (ISO 15463:2003/Cor 1:2009)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2010-09-22 
125 
55 € 
PDF
Blej
Industritë e naftës dhe gazit natyror -Verifikimi fushor i tubove të rinj të kezingut, tubingut dhe të tubove të shpimit me fund pa fileto (ISO 15463 : 2003/Cor 1 : 2009)