Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1815:2019

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1815:2019
SK EN 1815:2019
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 13
Publikuar: 2019-12-03
Regjistri Kombëtar: 293/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1815:2016
CEN/TC 134
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Mbulesa elastike dhe laminate për dysheme-Vlerësimi i tendencës për ngarkesa elektrostatike

Titulli Anglisht

Resilient and laminate floor coverings - Assessment of static electrical propensity

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies a method for determining the body voltage generated when a person wearing standardized footwear walks on a resilient or laminate floor covering. The test method can be used under laboratory conditions as well as in situ.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 1815:2019 replaces SK EN 1815:2010 - 2019-09-09
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2010-06-10 
15 € 
PDF
Blej
Mbulesa tekstili per dysheme dhe elastike -Vleresimi i prirjes elektrike statike