Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 60335-2-65:2018

Shtëpi » Standardizim » SK EN 60335-2-65:2018
SK EN 60335-2-65:2018
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 15
Publikuar: 2018-02-15
Regjistri Kombëtar: 223/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 60335-2-65:2003
CLC/TC 61
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Specifikimi për sigurinë e pajisjeve të ekonomisë shtëpiake dhe të pajisjeve të ngjashme elektrike -Pjesa 2 -65 : Kërkesa të veçanta për aparatet për pastrimin me ajër

Titulli Anglisht

Household and similar electrical appliances - Safety - Part 2-65: Particular requirements for air-cleaning appliances

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Deals with the safety of electric air-cleaning appliances, their rated voltage being not more than 250 V for single phase and 480 V for other appliances, for household purposes. Also includes appliances intended to be used by laymen in shops, in light industry and on farms.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Shënimet

Ky standard shfuqizohet nga edicioni i ri!
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2008-02-14 
139 
55 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to -Pjesa 1 : Kërkesat e përgjithëshme
English
Published 
2008-02-14 
15 
20 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -10 : Këkesat e veçanta për makinat trajtuese të dyshemesë dhe makinave pastruese me lagështirë
English
Published 
2010-10-06 
17 
22 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to -Siguria -Pjesa 2 -101 : Kërkesat e veçanta per avulluesit
English
Published 
2011-04-25 
21 
25 € 
PDF
Blej
Pajisje të ekonomisë shtëpiake dhe pajisje të njëjta elektrike Siguria Pjesa 2 -102 : Kërkesa të veçanta për pajisjet e djegjes së gazit, vajit dhe lëndë djegëse të ngurta me lidhje elektrike
English
Withdrawn 
2010-10-06 
29 
28 € 
PDF
Blej
Specifikim për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe të pajisjeve të tjera të ngjashme me to -Pjesa 2 -103 : Kërkesa të veçanta për transmisionet e portave, dyerve dhe dritareve
English
Published 
2011-04-25 
25 
26 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to Siguria -Pjesa 2 -105 : Kërkesat e veçanta për kabinat e dushit multifunksionale
English
Published 
2011-04-25 
43 
34 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to Siguria Pjesa 2 -106 : Kërkesa të veçanta për tapetet dhe për njesitë ngrohëse të instaluara nën mbulesat e lëvizshme të dyshemesë, për ngrohjen e dhomave
English
Published 
2011-04-25 
21 
25 € 
PDF
Blej
Pajisjeve elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to Siguria Pjesa 2 -108 : Kërkesa të veçanta për elektrolizatorët
English
Published 
2013-05-07 
23 
25 € 
PDF
Blej
Pajisje elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to -Siguria -Pjesa 2 -109 : Kërkesa të veçanta për pajisjet e trajtimit të ujit nëpërmjet rrezeve ultraviolet
English
Withdrawn 
2008-02-14 
21 
25 € 
PDF
Blej
Specifikimet për pajisjet elektrike shtëpiake dhe te ngjashme -Pjesa 2 -11 : Kërkesat e veçanta për tharësit rrotullues
English
Published 
2018-02-15 
56 
38 € 
PDF
Blej
Specifikimet për pajisjet elektrike shtëpiake dhe te ngjashme -Pjesa 2 -11 : Kërkesat e veçanta për tharësit rrotullues
English
Published 
2008-02-14 
15 
20 € 
PDF
Blej
Specifikimet për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe paisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -12 : Kërkesat e veçanta për pjatat ngrohëse dhe pajisje të ngjashme me to
English
Published 
2011-04-25 
21 
25 € 
PDF
Blej
Pajisje elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to -Siguria Pjesa 2 -13 : Kërkesa të veçanta për skuqësit e thellë me yndyrë, për tiganët e skuqjes dhe për pajisjet e ngjashme me to
English
Withdrawn 
2011-04-25 
42 
34 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to Siguria Pjesa 2 -14 : Kërkesat e veçanta për makinat elektrike të gatimit
English
Withdrawn 
2010-10-06 
27 
28 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -15 : Kërkesat e veçanta për pajisjet e lëngjeve të nxehta
English
Published 
2018-02-14 
76 
45 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -15 : Kërkesat e veçanta për pajisjet e lëngjeve të nxehta
English
Withdrawn 
2010-10-06 
16 
20 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -16 : Kërkesat e veçanta për mbajtjen e ushqimeve jo të gatëshme
English
Published 
2018-02-14 
27 
28 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -16 : Kërkesat e veçanta për mbajtjen e ushqimeve jo të gatëshme
English
Published 
2010-10-06 
61 
42 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to -Siguria -Pjesa 2 -17 : Kërkesat e veçanta për batanijet, jastikët dhe pajisjet e tjera ngrohëse të ngjashme me to
English
Withdrawn 
2011-04-25 
33 
31 € 
PDF
Blej
Pajisjet elektrike shtëpiake dhe pajisje të ngjashme me to Siguria -Pjesa 2 -2 : Kërkesa të veçanta për pastruesit me vakum dhe aspiratorët pastrues me ujë
English
Published 
2010-10-06 
27 
28 € 
PDF
Blej
Specifikimi për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve të njejta elektrike -Pjesa 2 -21 : Kërkesat e veçanta të ngrohësve të ujit në ruajtje
English
Published 
2010-10-06 
26 
26 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2-23 : Kërkesa të veçanta për pajisjet e lëkurës ose të flokëve
English
Published 
2011-04-25 
63 
42 € 
PDF
Blej
Pajisje elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to -Siguria Pjesa 2 -24 : Kërkesa të veçanta për pajisjet frigoriferike, pajisjet e përgatitjes së akullores dhe akullit
English
Published 
2010-10-06 
33 
31 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -25 : Kërkesa të veçanta për furrat me mikrovalë, perfshirë dhe kombinimin e furrave me mikrovalë
English
Withdrawn 
2010-10-06 
15 
20 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve elektroshtëpiake dhe të pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -26 : Kërkesa të veçanta për orët
English
Published 
2018-02-14 
21 
25 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve elektroshtëpiake dhe të pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -26 : Kërkesa të veçanta për orët
English
Withdrawn 
2011-04-25 
64 
42 € 
PDF
Blej
Pajisje elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to -Siguria Pjesa 2 -27 : Kërkesa të veçanta për pajisjet e lëkurës së ekspozuar ndaj rrezeve ultraviolet dhe rrezatimit me infra të kuqe
English
Published 
2018-02-16 
44 
34 € 
PDF
Blej
Pajisje elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to -Siguria Pjesa 2 -27 : Kërkesa të veçanta për pajisjet e lëkurës së ekspozuar ndaj rrezeve ultraviolet dhe rrezatimit me infra të kuqe
English
Withdrawn 
2010-10-06 
16 
20 € 
PDF
Blej
Pajisje të ekonomisë shtëpiake dhe të pajisjeve të ngjashme elektrike -Siguria -Pjesa 2 -28 : Kërkesat e veçanta për makineritë e qepjes
English
Published 
2018-02-14 
22 
25 € 
PDF
Blej
Pajisje të ekonomisë shtëpiake dhe të pajisjeve të ngjashme elektrike -Siguria -Pjesa 2 -28 : Kërkesat e veçanta për makineritë e qepjes
English
Published 
2011-05-30 
29 
28 € 
PDF
Blej
Specifikim për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe aparateve elektrike të ngjashëm Pjesa 2 -29 : Kërkesa të veçanta Ngarkuesit e baterisë
English
Withdrawn 
2010-10-06 
23 
25 € 
PDF
Blej
Specifikimet për pajisjet elektrike shtëpiake dhe të ngjashme -Pjesa 2 -3 : Kërkesat e veçanta për hekurat elektrike
English
Published 
2018-02-14 
28 
28 € 
PDF
Blej
Specifikimet për pajisjet elektrike shtëpiake dhe të ngjashme -Pjesa 2 -3 : Kërkesat e veçanta për hekurat elektrike
English
Published 
2018-02-16 
49 
36 € 
PDF
Blej
Pajisje shtëpiake dhe pajisje elektrike të ngjashme me to - Siguria - Pjesa 2-30: Kërkesa të veçanta për ngrohësit e dhomave
English
Withdrawn 
2010-09-23 
34 
31 € 
PDF
Blej
Pajisjet elektrike shtëpiake dhe pajisje të ngjashme me to -Siguria -Pjesa 2 -30 : Kërkesat e veçanta për ngrohësit e dhomave
English
Published 
2016-04-25 
22 
25 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to Pjesa 2 -31 : Kërkesa të veçanta për grupin e skufjeve
English
Withdrawn 
2010-10-06 
23 
25 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -32 : Kërkesa të veçanta për pajisjet e masazhit
English
Published 
2018-02-14 
32 
29 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -32 : Kërkesa të veçanta për pajisjet e masazhit
English
Published 
2010-10-06 
31 
29 € 
PDF
Blej
Specifikimi për sigurinë e pajisjeve të ekonomisë shtëpiake due pajisjeve të njëjta elektrike -Pjesa 2 -34 : Kërkesat e pjesëshme për motokompresoret
English
Published 
2010-10-06 
25 
26 € 
PDF
Blej
Specifikimi për sigurinë e pajisjeve shtëpiake due pajisjeve të njëjta elektrike -Pjesa 2 -35 : Kërkesa te vecanta per ngrohtesit e menjeheshem te ujit
English
Published 
2010-10-06 
33 
31 € 
PDF
Blej
Specifikime per sigurine e pajisjeve shtepiake due pajisjeve elektrike te ngjashme me to -Pjesa 2 -36 : Kerkesa te vecanta per tregetimin e grupeve te gatimit elektrik, te furrave, te dollapeve dhe te elementeve te dollapeve
English
Published 
2010-10-06 
29 
28 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -37 : Kërkesa të veçanta për tregëtimin e skuqësve të thellë elektrike me yndyrë
English
Published 
2018-02-14 
52 
38 € 
PDF
Blej
English
Published 
2010-10-06 
27 
28 € 
PDF
Blej
Specifikime per sigurine e pajisjeve shtepiake due pajsijeve elektrike te ngjashme me to_ Pjesa 2 -38 : Kerkesa te vecanta per tregetimin e agavrave elektrike dhe agavrave te pjekjes
English
Withdrawn 
2010-10-06 
27 
28 € 
PDF
Blej
Specifikime per sigurine e pajisjeve shtepiake due pajsijeve elektrike te ngjashme me to_ Pjesa 2 -38 : Kerkesa te vecanta per tregetimin e agavrave elektrike dhe agavrave te pjekjes
English
Withdrawn 
2010-10-06 
25 
26 € 
PDF
Blej
Specifikime per sigurine e pajisjeve shtepiake dhe pajisjeve te ngjashme-Pjesa 2-30: Kerkesa te vecanta per tregetimin e tiganeve te ndryshem te gatimit
English
Published 
2011-04-25 
26 
26 € 
PDF
Blej
Pajisje elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to Siguria Pjesa 2 -4 : Kërkesa të veçanta për centrifugat për tharje
English
Published 
2010-10-06 
55 
38 € 
PDF
Blej
Pajisje të ekonomisë shtëpiake dhe pajisje të njëjta elektrike — Siguria — Pjesa 2-40: Kërkesat e veçanta për pompat elektrike për ngrohje, kondicionerë me ajër dhe heqësit e lagështisë (çlagështuesit)
English
Published 
2010-10-06 
23 
25 € 
PDF
Blej
Pajisje të ekonomisë shtëpiake dhe pajisje të njëjta elektrike - Pjesa 2-41: Kërkesa të veçanta për pompat
English
Withdrawn 
2010-10-06 
28 
28 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -42 : Kërkesa të veçanta për tregëtimin e furrave elektrike,gatuesve me avull dhe furrave me avull
English
Published 
2018-02-14 
42 
34 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -42 : Kërkesa të veçanta për tregëtimin e furrave elektrike,gatuesve me avull dhe furrave me avull
English
Withdrawn 
2010-10-06 
18 
22 € 
PDF
Blej
Specifikimet për pajisjet elektrike shtëpiake dhe të ngjashme -Pjesa 2 -43 : Kërkesat e veçanta për tharëset e rrobave dhe mbajtëset e peshqirëve
English
Published 
2018-02-14 
14 
18 € 
PDF
Blej
Specifikimet për pajisjet elektrike shtëpiake dhe të ngjashme -Pjesa 2 -43 : Kërkesat e veçanta për tharëset e rrobave dhe mbajtëset e peshqirëve
English
Withdrawn 
2010-10-06 
19 
23 € 
PDF
Blej
Specifikimet për pajisjet elektrike shtëpiake dhe të ngjashme -Pjesa 2 -44 : Kërkesat e veçanta për hekurosëset
English
Published 
2018-02-15 
31 
29 € 
PDF
Blej
Specifikimet për pajisjet elektrike shtëpiake dhe të ngjashme -Pjesa 2 -44 : Kërkesat e veçanta për hekurosëset
English
Withdrawn 
2013-05-07 
30 
29 € 
PDF
Blej
Specifikime per sigurine e pajisjeve elektroshtepiake dhe te pajisjeve elektrike te ngjashme -Pjesa 2 -45 : Kerkesa te veqanta per pajisjet ngrohese portative dhe per pajisjet e ngjashme
English
Published 
2018-02-14 
31 
29 € 
PDF
Blej
Specifikime per sigurine e pajisjeve elektroshtepiake dhe te pajisjeve elektrike te ngjashme -Pjesa 2 -45 : Kerkesa te veqanta per pajisjet ngrohese portative dhe per pajisjet e ngjashme
English
Withdrawn 
2010-10-06 
25 
26 € 
PDF
Blej
Specifikime per sigurine e pajisjeve shtepiake due pajisjeve te ngjashme me to -Pjesa 2 -47 : Kerkesat e vecanta per tregetimin e tiganeve elektrik per zierje
English
Published 
2018-02-14 
42 
34 € 
PDF
Blej
Specifikime per sigurine e pajisjeve shtepiake due pajisjeve te ngjashme me to -Pjesa 2 -47 : Kerkesat e vecanta per tregetimin e tiganeve elektrik per zierje
English
Withdrawn 
2010-10-06 
25 
26 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -48 : Kërkesat e veçanta për tregëtimin e pjekësve dhe thekëseve të bukës
English
Published 
2018-02-14 
21 
25 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -48 : Kërkesat e veçanta për tregëtimin e pjekësve dhe thekëseve të bukës
English
Withdrawn 
2010-10-06 
25 
26 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -49 : Kërkesat e veçanta për tregëtimin e rafteve të nxehta
English
Published 
2018-02-14 
71 
45 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -49 : Kërkesat e veçanta për tregëtimin e rafteve të nxehta
English
Withdrawn 
2018-02-14 
30 
29 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake due pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -5 : Kërkesat e vecanta për pjatalarëset
English
Withdrawn 
2010-10-06 
25 
26 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -6 : Kërkesat e veçanta për grupet e pajisjve të gatimit, tavolinat e gatimit, furrat e pjekjes dhe pajisjet e tjera shtëpiake të ngjashme me to
English
Published 
2018-02-14 
33 
31 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -6 : Kërkesat e veçanta për grupet e pajisjve të gatimit, tavolinat e gatimit, furrat e pjekjes dhe pajisjet e tjera shtëpiake të ngjashme me to
English
Withdrawn 
2010-10-06 
16 
20 € 
PDF
Blej
Specifikimi për sigurinë e pajisjeve të ekonomisë shtëpiake dhe të pajisjeve të ngjashme elektrike -Pjesa 2 -51 : Pompat qarkulluese stacionare për ngrohjen dhe shërbimin e instalimeve të ujit
English
Withdrawn 
2010-10-06 
15 
20 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -52 : Kërkesa të veçanta për pajisjet e higjenës së gojës
English
Published 
2010-10-06 
21 
25 € 
PDF
Blej
Specifikimet për sigurinë e pajisjeve elektro shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -53 : Kërkesat e veçanta për pajisjet ngrohëse të saunave
English
Published 
2018-02-13 
71 
45 € 
PDF
Blej
ajisje elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to Siguria Pjesa 2 -54 : Kërkesa të veçanta për pajisjet e pastrimit të sipërfaqeve për përdorim shtëpiak që punojnë me lëngje ose avull
English
Withdrawn 
2011-04-25 
28 
28 € 
PDF
Blej
Pajisje elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to Siguria Pjesa 2 -54 : Kërkesa të veçanta për pajisjet e pastrimit të sipërfaqeve për përdorim shtëpiak që punojnë me lëngje ose avull
English
Withdrawn 
2010-10-06 
17 
22 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve të tjera elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -55 : Kërkesat e veçanta për pajisjet elektrike që përdoren me akuariumet dhe ujërat e lulishteve
English
Published 
2018-02-15 
23 
25 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve të tjera elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -55 : Kërkesat e veçanta për pajisjet elektrike që përdoren me akuariumet dhe ujërat e lulishteve
English
Withdrawn 
2011-04-25 
22 
25 € 
PDF
Blej
Specifikime për pajisjet elektroshtëpiake dhe për pajisjet elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -56 : Kërkesa të veçanta -Projektorët dhe pajisjet e ngjashme me to
English
Published 
2018-02-15 
30 
29 € 
PDF
Blej
Specifikime për pajisjet elektroshtëpiake dhe për pajisjet elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -56 : Kërkesa të veçanta -Projektorët dhe pajisjet e ngjashme me to
English
Withdrawn 
2011-04-25 
44 
34 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisje të njejta elektrike -Siguria Pjesa 2 -58 : Kërkesa të veçanta për makinat tregtare elektrike për larjen e enëve
English
Withdrawn 
2010-10-06 
21 
25 € 
PDF
Blej
Siguria pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -59 : Kërkesat e veçanta për vrasësit e insekteve
English
Published 
2018-02-15 
31 
29 € 
PDF
Blej
Siguria pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -59 : Kërkesat e veçanta për vrasësit e insekteve
English
Withdrawn 
2010-10-06 
44 
34 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -6 : Kërkesat e veçanta për pajisjet ndihmëse të gatimit, plitkat e gatimit të sobës, furrat e pjekjes dhe pajisjet e tjera shtëpiake të ngjashme me to
English
Published 
2018-02-15 
60 
38 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -6 : Kërkesat e veçanta për pajisjet ndihmëse të gatimit, plitkat e gatimit të sobës, furrat e pjekjes dhe pajisjet e tjera shtëpiake të ngjashme me to
English
Withdrawn 
2010-10-06 
19 
23 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -60 : Kërkesa të veçanta për banjat me hidromasazh
English
Published 
2018-02-15 
34 
31 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -60 : Kërkesa të veçanta për banjat me hidromasazh
English
Withdrawn 
2010-10-06 
25 
26 € 
PDF
Blej
Specifikimet për sigurinë e pajisjeve elektro shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -61 : Kërkesat e veçanta për ruajtjen e ngrohësve termalë
English
Published 
2018-02-15 
33 
31 € 
PDF
Blej
Specifikimet për sigurinë e pajisjeve elektro shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -61 : Kërkesat e veçanta për ruajtjen e ngrohësve termalë
English
Published 
2010-10-06 
45 
34 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -62 : Kërkesat e veçanta për tregëtimin e makinave elektrike për shpëlarjen e pjatave
English
Published 
2009-10-28 
26 
26 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -64 : Kërkesat e veçanta për tregtimin e makinerive elektrike të kuzhines
English
Withdrawn 
2010-10-06 
17 
22 € 
PDF
Blej
Specifikimi për sigurinë e pajisjeve të ekonomisë shtëpiake dhe të pajisjeve të ngjashme elektrike -Pjesa 2 -65 : Kërkesa të veçanta për aparatet për pastrimin me ajër
English
Withdrawn 
2010-10-06 
20 
23 € 
PDF
Blej
Siguria pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -66 : Kërkesat e veçanta për ngrohësit me ujë të krevatit
English
Published 
2018-02-15 
30 
29 € 
PDF
Blej
Siguria pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -66 : Kërkesat e veçanta për ngrohësit me ujë të krevatit
English
Published 
2011-04-25 
68 
42 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to Siguria Pjesa 2 -67 : Kërkesa të veçanta për makinat e trajtimit të dyshemesë dhe makinat e pastrimit të dyshemesë për përdorim tregtar
English
Published 
2011-04-25 
59 
38 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to Siguria Pjesa 2 -68 : Kërkesa të veçanta për makinat shtrydhëse për përdorim tregtar
English
Published 
2011-04-25 
121 
55 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to Siguria -Pjesa 2 -69 : Kërkesa të veçanta për pastruesit me vakum me dhe pa lagështirë, duke përfshirë fuqinë fshirëse, për përdorim tregtar
English
Published 
2011-04-25 
41 
34 € 
PDF
Blej
Pajisje elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to -Siguria Pjesa 2 -7 : Kërkesa të veçanta për makinat larëse
English
Withdrawn 
2010-10-06 
22 
25 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve elektroshtëpiake dhe të pajisjeve të tjera të ngjashme elektrike -Pjesa 2 -70 : Kërkesa të veçanta për makinat për mjeljen e qumështit
English
Published 
2018-02-15 
30 
29 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve elektroshtëpiake dhe të pajisjeve të tjera të ngjashme elektrike -Pjesa 2 -70 : Kërkesa të veçanta për makinat për mjeljen e qumështit
English
Withdrawn 
2010-10-06 
22 
25 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve elektroshtëpiake dhe të pajisjeve të tjera të ngjashme elektrike -Pjesa 2 -71 : Kërkesa të veçanta për pajisjet ngrohëse elektrike për mbarështrimin dhe rritjen e kafshëve
English
Published 
2018-02-15 
29 
28 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve elektroshtëpiake dhe të pajisjeve të tjera të ngjashme elektrike -Pjesa 2 -71 : Kërkesa të veçanta për pajisjet ngrohëse elektrike për mbarështrimin dhe rritjen e kafshëve
English
Withdrawn 
2010-10-06 
17 
22 € 
PDF
Blej
Specifikimi për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve të njejta elektrike -Pjesa 2 -73 : Kërkesa të veçanta për ngrohësit e mbërthyer të zhytur
English
Published 
2018-02-15 
28 
28 € 
PDF
Blej
Specifikimi për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve të njejta elektrike -Pjesa 2 -73 : Kërkesa të veçanta për ngrohësit e mbërthyer të zhytur
English
Withdrawn 
2010-10-06 
17 
22 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -74 : Kërkesat e veçanta për shufrat elektrike portative
English
Published 
2018-02-15 
25 
26 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -74 : Kërkesat e veçanta për shufrat elektrike portative
English
Published 
2011-04-25 
54 
38 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe paisje të ngjashme elektrike -Siguria Pjesa 2 -75 : Kërkesa të vecanta për shpërndarjen në treg të paisjeve dhe shitjen e makinerive ( elektrike apo me gaz)
English
Withdrawn 
2011-04-25 
55 
38 € 
PDF
Blej
Pajisjet elektroshtëpiake dhe të pajisjeve të tjera të ngjashme elektrike -Siguria -Pjesa 2 -76 : Kërkesa të veçanta për energjizuesit e gardheve elektrikë
English
Published 
2018-02-15 
75 
45 € 
PDF
Blej
Pajisjet elektroshtëpiake dhe të pajisjeve të tjera të ngjashme elektrike -Siguria -Pjesa 2 -76 : Kërkesa të veçanta për energjizuesit e gardheve elektrikë
English
Published 
2011-05-30 
138 
55 € 
PDF
Blej
Pajisjet elektrike shtëpiake dhe pajisje të ngjashme me to Siguria -Pjesa 2 -77 : Kërkesa të veçanta për kositëset e barit në livadhe që furnizohen me energji elektrike dhe që komandohen me këmbë
English
Withdrawn 
2010-10-06 
16 
20 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -78 : Kërkesat e veçanta për barbekytë
English
Published 
2018-02-15 
22 
25 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -78 : Kërkesat e veçanta për barbekytë
English
Published 
2011-04-25 
97 
48 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to Siguria -Pjesa 2 -79 : Kërkesat e veçanta për pastruesit me presion të lartë dhe pastruesit me avull
English
Withdrawn 
2010-10-06 
21 
25 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -8 : Kërkesa të veçanta për makinat e rrojës, qethëset e flokëve dhe pajisjet e ngjashme
English
Published 
2018-02-14 
35 
31 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -8 : Kërkesa të veçanta për makinat e rrojës, qethëset e flokëve dhe pajisjet e ngjashme
English
Published 
2010-10-06 
21 
25 € 
PDF
Blej
Pajisje të ekonomisë shtëpiake dhe pajisje të njëjta elektrike - Siguria - Pjesa 2-80: Kërkesa të veçanta për ventilatorët
English
Withdrawn 
2010-10-06 
25 
26 € 
PDF
Blej
Specifikimet për sigurinë e pajisjeve elektro shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -81 : Kërkesat e veçanta për ngrohëset e këmbëve dhe tapeteve ngrohës
English
Withdrawn 
2009-12-14 
25 
26 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve të tjera elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -82 : Kërkesat e veçanta për makinat e dëfrimit dhe makinat e përdorimit personal
English
Published 
2018-02-15 
30 
29 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve të tjera elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -82 : Kërkesat e veçanta për makinat e dëfrimit dhe makinat e përdorimit personal
English
Published 
2011-04-25 
16 
20 € 
PDF
Blej
Specifikim për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve të ngjashme elektrike -Pjesa 2 -83 : Kërkesa të veçanta për ulluqet e ngrohura për drenazhim në çati
English
Withdrawn 
2010-10-06 
23 
25 € 
PDF
Blej
Specifikimi për sigurinë në përdorime shtëpiake dhe në zbatime elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -84 : Kërkesat e veçanta për tualetet/banjot
English
Published 
2018-02-15 
42 
34 € 
PDF
Blej
Specifikimi për sigurinë në përdorime shtëpiake dhe në zbatime elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -84 : Kërkesat e veçanta për tualetet/banjot
English
Withdrawn 
2011-04-25 
17 
22 € 
PDF
Blej
Specifikimet për pajisjet elektrike shtëpiake dhe të ngjashme-Pjesa 2-85: Kërkesat të veçanta për autoklavat
English
Published 
2018-02-15 
39 
32 € 
PDF
Blej
Specifikimet për pajisjet elektrike shtëpiake dhe të ngjashme -Pjesa 2 -85 : Kërkesat të veçanta për autoklavat
English
Withdrawn 
2011-04-25 
23 
25 € 
PDF
Blej
Specifikimet për pajisje elektroshtëpiake dhe për pajisjet elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -86 : Kërkesa të veçanta për pajisjet elektrike për peshkim
English
Published 
2018-02-15 
77 
45 € 
PDF
Blej
Specifikimet për pajisje elektroshtëpiake dhe për pajisjet elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -86 : Kërkesa të veçanta për pajisjet elektrike për peshkim
English
Withdrawn 
2011-04-25 
26 
26 € 
PDF
Blej
Specifikimet për sigurinë e pajisjeve elektroshtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Kërkesa të veçanta -Pjesa 2 -87 : Pajisjet elektrike për anestezinë e kafshëve
English
Withdrawn 
2010-10-06 
21 
25 € 
PDF
Blej
Kërkesat për sigurinë për pajisjet shtëpiake elektrike dhe pajisje të ngjajshme me to -Pjesa 2 -88 : Kërkesa të veçanta për lagështuesit që do të përdoren me sisteme ngrohje, ventilimi ose ajër -kondicionimi
English
Published 
2011-04-25 
49 
36 € 
PDF
Blej
Pajisje elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to -Siguria -Pjesa 2 -89 : Kërkesa të veçanta për pajisjet frigoriferike për përdorim tregtar me një njësi kondensimi të lëngut ngrirës ose kompresor të përfshirë ose jo
English
Published 
2010-10-06 
42 
34 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -9 : Kërkesat e veçanta për zgarat, thekëset e bukës dhe për pajisjet portative të ngjashme të gatimit
English
Withdrawn 
2011-04-25 
58 
38 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to Siguria Pjesa 2 -90 : Kërkesat e veçanta për tregëtimin e furrave me mikrovalë
English
Published 
2009-10-28 
13 
18 € 
PDF
Blej
Specifikime për pajsjet elektroshtëpiake dhe për pajisjet elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -91 : Kërkesa të veçanta për kositëset e barit , elektrike që mbahen me dorë dhe kostëse anësore të barit
English
Published 
2011-04-25 
61 
42 € 
PDF
Blej
Pajisjet elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to -Siguria Pjesa 2 -92 : Kërkesa të veçanta për shkrifëruesit dhe ajruesit e livadheve që drejtohet kryesisht nga personat duke ecur
English
Withdrawn 
2011-04-25 
39 
32 € 
PDF
Blej
Pajisjet elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to -Siguria Pjesa 2 -95 : Kërkesa te veçanta për transmisionet e dyerve te garazheve që lëvizin vertikalisht për përdorim shtëpiak
English
Published 
2018-02-15 
78 
45 € 
PDF
Blej
Pajisje shtëpiake dhe pajisje elektrike të ngjashme me to - Siguria - Pjesa 2-95: Kërkesa të veçanta për transmesionet e dyerve të garazhit që lëvizin vertikalisht për përdorim në ambiente banimi
English
Published 
2010-10-06 
47 
36 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -96 : Kërkesat e veçanta për elementet fleksibel të ngrohësave
English
Published 
2011-04-25 
28 
28 € 
PDF
Blej
Pajisje elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to-Siguria Pjesa 2-97: Kërkesa të veçanta për transmesionet e grilave me rul, strehët, qepenat dhe pajisjet e ngjashme me to
English
Withdrawn 
2010-10-06 
19 
23 € 
PDF
Blej
Siguria pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -98 : Kërkesat e veçanta për lagështuesit
English
Published 
2018-02-15 
25 
26 € 
PDF
Blej
Siguria pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -98 : Kërkesat e veçanta për lagështuesit
English
Published 
2018-06-18 
20 
23 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to-Pjesa 2-99: Kërkesat e veçanta për tregëtimin e skufjeve elektrike