Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1:1998+A1:2019

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1:1998+A1:2019
SK EN 1:1998+A1:2019
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 31
Publikuar: 2019-09-26
Regjistri Kombëtar: 286/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1:1998/A1:2007
CEN/TC 46
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Furrat me lëndë djegëse të lëngët me djegësa me spërkatje në formë avulli

Titulli Anglisht

Flued oil stoves with vaporizing burners

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

EN 1/prA1 covers all points to fulfil the requirements of mandate M/129 under the CPD given from the EC to CEN.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.