Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TR 15745:2010

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TR 15745:2010
DS CEN/TR 15745:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 24
Publikuar: 2010-09-22
I tërhequr: 2022-03-07
Regjistri Kombëtar: 72/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 15745:2008
CEN/TC 19
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Produkte të lëngëta të naftës -Përcaktimi i llojeve të hidrokarbureve dhe komponimeve oksigjenore nëpërmjet metodës shumdimensionale gas kromatografike -Të dhënat studimore për pasaktësinë Robin të metodës

Titulli Anglisht

Liquid petroleum products - Determination of hydrocarbon types and oxygenates via multidimensional gas chromatography method - Round Robin research report

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Report presents the study on the application of EN 14517 to other oxygenates. This report supports an extension of the scope of the method, which has been explicitly requested by ISO/TC 28 at the time of revision of EN 14517 and was agreed to result in the parallel Standard EN ISO 22854. This report is published as background information to judge the approval of the use of the method for the determination of all oxygenates as mentioned in the European Fuels Directive. Next, this report should support the use of multidimensional chromatography as the method for disputes on oxygenates in EN 228. NOTE For the purposes of this document, the term “% (V/V)” is used to represent the volume fraction.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2022-08-16 
58 
38 € 
PDF
Blej
Produktet e lëngta të naftës - Përcaktimi i llojit të hidrokarburit dhe i komponimeve oksigjenore sipas metodës gas kromatografike shume dimensionale - Raportimi shkencor me letër qarkulluese