Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

CEN/TR 15367-1:2010

Shtëpi » Standardizim » CEN/TR 15367-1:2010
CEN/TR 15367-1:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 14
Publikuar: 2010-09-22
I tërhequr: 2022-03-07
Regjistri Kombëtar: 72/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 15367-1:2007
CEN/TC 19
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Produkte e nafte – Udhëzues për mbrojtjen e pasurisë shtëpiake – Pjesa 1: Karburantet diesel të automjeteve

Titulli Anglisht

Petroleum products - Guide for good housekeeping - Part 1: Automotive diesel fuels

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document provides general guidance on diesel fuel housekeeping. It does not pre-empt national or local regulations but addresses the issues of contamination by water or sediment that may occur in the supply chain during manufacture, storage and/or transportation. It does not address contamination by other products nor does it address possible contamination by water or sediment that may occur on board of vehicles, however, an informative note on vehicle factors is presented in Annex A.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.