Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 14120:2003+A1:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 14120:2003+A1:2014
SK EN 14120:2003+A1:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 22
Publikuar: 2014-09-30
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 14120:2003+A1:2007
CEN/TC 162
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Veshje mbrojtëse - Mbrojtëset e kyçit, të pëllëmbës, të gjurit dhe të bërrylit për përdoruesit pajisjeve të sporteve me top në formë rruli

Titulli Anglisht

Protective clothing - Wrist, palm, knee and elbow protectors for users of roller sports equipment - Requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the requirements and test methods for ergonomics, innocuousness, comfort, restraint, strength, abrasion, impact performance as well as provisions for marking and instructions supplied by the manufacturer for wrist, palm, knee and elbow protectors (hereinafter referred to as protectors) for all users of roller sports equipment. It does not apply to protectors used in roller sports hockey.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.